dinsdag 22 januari 2013

SNEEUWWIT


Samen met Jos van de Kerkhof een ochtend kleine zwanen (Cygnus bewickii) gefotografeerd. En dat was nog lastig! We zijn ze enkele keren gewoon voorbij gereden! De zwanen zijn spierwit (behalve de juvenielen) en zijn dus lastig te zien als ze in de sneeuw zitten... Ze bleven ver weg en kwamen maar af en toe dichterbij overvliegen, dus daar heb ik maar gebruik van gemaakt.

woensdag 16 januari 2013

EXPOSITIE

Dit keer geen foto's, maar eigenlijk ook weer wel. Hierbij kondig ik mijn expositie aan! Klik op de foto hierboven voor een groter formaat waarop u alle informatie kunt lezen. Er hangen 21 foto's van 30x40cm en 1 groter exemplaar in een van de ruimtes van de Gouden Helm in Helenaveen. Als je een kijkje gaat nemen zou ik het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat!

zondag 13 januari 2013

BIRTHDAY-PRESENT


Vanochtend op zoek gegaan naar bokjes (Lymnocryptes minimus), en jawel, 1 exemplaar gevonden! Vorig jaar met Gerard Schouten prachtige opnames kunnen maken (februari 2012) en nou samen met Jos van de Kerkhof. Dit blijven toch wel mijn favoriete vogeltjes. Dit keer een groothoekopname en een close-up van het verendek, zo dichtbij konden we komen. En dat op je verjaardag! Mooi ''cadeautje'' toch? :-)

woensdag 2 januari 2013

SWEDEN IN WINTER

 Flinke sneeuwbui

 Waterspreeuw (Cinclus cinclus)

 Zweeds huisje 's nachts

 Sneeuw

Schors met sneeuw en een mosje in het draaipunt

Voor de verandering maar wéér eens naar Zweden geweest, dit keer in de winter, super zeg! Lekker door een halve meter sneeuw heen ploegen om te fotograferen, skien, sneeuwscooteren enz. Een geweldige ervaring, en erg gezellig samen met mijn vriendin en familie. Hierbij wat foto's!