maandag 23 juni 2014

GHOST OF THE FOREST


De laatste weken ben ik bezig geweest met dassen, ongelofelijk mooi om het gedrag van deze dieren te kunnen volgen, en alleen al om ze te zien! Afgelopen week had ik de leukste avond bij de dassen tot nu toe. Al snel na aankomst kwamen er twee jonge dassen boven de grond om te spelen. Toen deze twee alvast wat 'voorpret' hadden gemaakt, verschenen er plotseling vijf dassen vlak voor me. Daar zat ik dan, verbaasd, maar verwonderd te kijken door m'n camera met de 300mm lens erop. Prachtige avond en de zwart-wit foto is er toch wel eentje die er voor mij uitspringt!

dinsdag 3 juni 2014

MASKED BANDID

Vanmorgen twee uurtjes bij een koppel grauwe klauwieren vertoefd. Erg leuk om het mannetje insecten uit de lucht te zien vangen om vervolgens zelf op te eten, of naar de kleintjes te brengen (nu al kleintjes ja!). Net een gemaskerde bandiet zo...

zondag 1 juni 2014

SWEET LITTLE DEER


Wanneer reeën geboren worden, laat de reegeit ze al snel alleen achter. Op die plek blijven ze liggen tot mama-ree ze weer komt halen. In deze tijd heb ik deze foto's kunnen maken. Erg leuk om mee te maken!
Let wel op als je er zelf een tegenkomt! Niet aanraken! Dan krijgen ze de geur van een mens en worden ze afgestoten...