zaterdag 27 december 2014

HEAVY SNOWFALL



Sneeuw op de weersvoorspelling, oei, even in de gaten houden! 26 december in de avond goed gekeken hoeveel sneeuw er voorspeld werd en waar. Naar de Hoge Venen? Naar Zuid-Limburg of gewoon hier in de omgeving blijven? De 27e in de ochtend even geïnformeerd en in Zuid-Limburg was helemaal geen sneeuw gevallen en in de Hoge Venen was de sneeuw al twee dagen oud. Dan is de keuze niet moeilijk, lekker naar Strabrecht! En wat was het er mooi! In de auto rijdend waren we op veel wegen de eerste, glad... Geparkeerd en het gebied in gegaan. Na enkele honderden meters lopen stuitte we op een regenplas met een mooie vorm. Het was maar mogelijk één kant op te fotograferen, aangezien de sneeuw anders recht m'n lens in waaide. Prachtige ochtend gehad, maar wel erg koud!

zaterdag 6 december 2014

ABSTRACT BEACH

Behalve alle lijnen op het stand (zie post van 29-11), zijn er ook genoeg andere vormen die erg interessant zijn om te zien en fotograferen.

vrijdag 5 december 2014

WALKING OVER WATER

Niet heel bijzonder om een ree te zien, maar twee stuks al lopend door (over?!) het water en dan ook nog eens dichtbij is toch wel een bijzondere ontmoeting!